Dogbiatlon Leopoldsburg 2012

Hier de foto’s van de diensthondenbiatlon op de legerbasis Leopoldsburg op 17 oktober 2012. ong 85 deelnemers uit Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Polen, Letland, Lithouwen, Denemarken, Zwitserland. Een 9 km lang parkoers over de basis met gevarieerde ondergrond, heuvels, heide, modder, water, verhard. Er werden drie bijtoefeningen gedaan, ongeveer 20 hindernissen en er werd geschoten met een olympische karabijn. Met dank aan de uitstekende verzorging door organisatie. Excuus voor het feit dat sommige foto’s niet goed zijn. Nieuw fototoestel dat ik nog niet geheel ken. (klik hier)

Here are the pictures from the dogbiathlon 17th oktober 2012 in Leopoldsburg Belgium. There were about 85 contestors from Belgium, Holland, Germany, Switserland, Danmark, Letvia, Lithouwania, France, UK, Poland. A 9 km long crosscountry run, with 20 obstakels, shootingrange with an elektric olympic karabine, 3 bite excercises form the patroldogs. Excuses forn the quality of some pictures. Its an new camera, that i am not completly familliar with. (click here)

1 gedachte op “Dogbiatlon Leopoldsburg 2012

  1. namens awacs geilenkirchen heb ik meegedaan aan de uitstekend georganiseerde biathlon,ondanks de strafpunten(4 minuten voor het gehele team)heb ik een mooie dag gehad ondanks het feit dat het voor mijn diensthond de eerste was is het goed verlopen.
    Alleen de klachten van het deense en franse team aan de leiding zijn een beetje kinderachtig omdat wij met onze honden op het parcour zijn geweest voor verkenning,waar we ook nog een toestemming voor hadden.
    maar ja . ik heb genoten van het parcour en mijn diensthond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *