K9 Action

K9Action foto’s!

Ik maak graag actiefoto’s van de politiehonden van de diverse regiopolitie korpsen waar ik kom, van de diensthondenbiatlons en van de oefendagen en keuringen van de KNPV. Foto’s van mij werden geplaatst in de vakbladen World of k9 Magazine en Hondensport en Sporthonden. Ik plaats niet zo maar alle foto’s die ik maak, doch probeer bijzondere actiefoto’s te plaatsen. Dus je zult niet veel van hetzelfde zien. De foto’s werden gemaakt met mijn Olympus e510, doch ook met diverse compactcamera’s, die toen net voorhanden waren. Nu heb ik twee camera’s en wel de Nikon D7100 en de Nikon D500 met diverse lenzen De foto’s zijn voor internet gecomprimeerd . De originele RAW bestanden blijven bewaard en zijn beter van kwaliteit dan op het beeldscherm. Op de foto’s rust copywrite ©. Bij gebruik van de foto’s van te voren toestemming vragen en bronvermelding bij het plaatsen van foto’s op websites of andere openbare media. Bij misbruik van de auteursrechten zal aangifte gedaan worden. Mensen die foto’s willen hebben voor eigen gebruik kunnen contact met me opnemen. Ik laat de foto´s afdrukken bij Profotonet. Wil je een foto van je eigen hond op a4 dan neem even contact op, via het gastenboek. Hieronder enkele foto´s op a4 afgedrukt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_1402 rickydonker2 rickydonker4

I like to make actionpictures from policedogs off the different policeregions where I go , from servicedogs biatlons and from trainingdays and exames of the KNPV. I am not putting a lot of photo’s on my site. I will try to make special shots. You won’t see a lot of photo’s of the same situation.  

I have a hobby of digital photography. I bougth a Olympus e510. Now i have a Nikon D7100. .

Look in the menu “Photoalbums” for all K9 actionpictures. © is on all the pictures.

The new k9 magazine WORLD of K9 published 13 photo’s of mine in their 1st isseu. Including the frontpage. The frontpage photo is of the patroldogsbiatlon at woensdrecht airbase in 2011. Also pictures have been published in the Dutch magazine Dogsport and Sportdogs