Gastenboek

Schrijf in mijn gastenboek!

Ik zou het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in onderstaand gastenboek.

Sign my guestbook!

I would appreciate it if you leave a message in my guestbook below.

52 gedachten over “Gastenboek

 1. Hoi Jack,

  Ik wilde je graag bedanken voor de super mooie foto’s van het NK in Reuver. Je zei tegen mij dat het even zoeken was wat het juiste moment was in de paardensport. Nou ik kan je vertellen dat een professionele fotograaf het echt niet beter had gedaan! Top!

  Groetjes Britt

 2. Hi Jack.
  Konnte leider nicht in Leopoldsburg starten, habe aber gesehen, dass du am Start warst?! Das ist schön! Wieder tolle Bilder. Kannst du mir eine Telefonnummer von dem Diensthondencentrum Limburg schicken? Brauche die Nummer für einen Kontakt.
  Hoffe, wir sehen uns in Woensdrecht!! Bis dahin
  Otti

 3. Dag Jack,
  even het volgende: We hebben een jonge mechelaar van 1 jaar oud met artrose. Ze heeft al 4 operaties daarvoor gehad en zou zonder pijn door het leven kunnen met supplementen ter ondersteuning. We hadden eerst bioflexa en aspitol, waar ze het wel goed op deed maar liep wel eens mank als ze zich waarschijnlijk overbelast had. Het is een jonge hond dus we laten haar ook lekker rennen wat ze ook mag, zelfs aan de fiets mag ze mee. Al vindt ze dat niet zo interessant en loopt ze naast me in een tempo van als ik er vandaag niet kom dan morgen wel, tenzij iets ziet wat haar aandacht trekt! Maar om een lang verhaal kort te maken, we zijn nu overgestapt op primeval gelatinaat sinds 3 dec. 2015. Nu blijkt dat ikzelf ook artrose heb is mijn vraag of ik dit ook mag gebruiken, aangezien ik dacht gelezen te hebben dat jullie het zelf ook gebruiken! Zoja hoeveel gebruiken jullie ervan en waar doen jullie het doorheen? Graag verneem ik van je,
  Met vriendelijke groet, Natasja polman.

  • Natasja.
   sorry voor de late reactie. Mijn vrouw en ik gebruiken het ook. Ik ben 58 jr en loop 4 x per jaar diensthondenbiatlons. Dit is 10 km cross countryrun met zwemmen, schieten en 20 hindernissen. Ik gebruik gelatinaat dat voor mensen geschikt is. Is verkrijgbaar bij de winkel “de tuinen” . Gewoon een maatlepel afgestreken in een glas dubbelfris. roeren en hoppa. Mijn vruw heeft artrose in de handen. Ik heb het in de rug. 1 maal daags gebruiken.

 4. Beste Jack.
  Ik verzamel jachtopzichter-boswachter spullen.
  Helaas heb geen patches om te ruilen, maar mocht je eventueel overwegen
  de jachtopzichter-patch te verkopen, zou ik dat graag van je vernemen.
  M.vr.groet Ton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *